Trafikte radar ile Hız kontrol uygulamalarının ne kadarı gerçekten Trafik Güvenliği, ne kadarı Devlet'e kaynak yaratmak amacı ile kullanılıyor?

5 Ocak 2010 Salı

Gelin, sesinizi duyuralım..!

Değerli Okuyucular,

Gelin, Blog konumuz Hız Limitleri ve Radar konularında yaşadığınız uygulama hatalarını, Mevzuat yanlışlık ve eksikliklerini bildirin ve bunları buradan duyuralım.

Duyuralım ki, yanlışlıkları ortadan kaldıracak şekilde, geleceği tasarlama konusunda duyarlı vatandaşlar olarak katkımız, çorbada tuzumuz olsun.

Yoksa Sağır Sultan'ın sizi duyması zaten mümkün değilken, bu sorunları yazmazsak kimsenin bileceği göreceği yok.

Evet, Bisiklet, Motorsiklet'den TIR'a kadar Karayollarında araç kullananlar, Yayalar gelin sizin de yazılarınıza yer verelim.

Yazılarınızı tosder@gmail.com mail adresine bildirebilirsiniz.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

75hp binek arabam ve 82hp motorsikletim var. Motorsiklet ile hız limitim sizin ticari aracınızdan,kamyonlardan 10 km/s daha düşük. Otoyolda bile max 80. 1970 model bedford kamyonun bile benden 10 km/s hızlı gidebilme izni var. Çok daha çevreci, park ve trafik sorunu yaratmayan motorsikletliler ne yapsın.
Gezin sağlıcakla. (Deepbluesar)

giovanni dedi ki...

Şunu yapsın,

Dünyada bu olay nedir, nasıldır araştırsın. Bilimsel kriterler bulup ortaya koysun biz de yayınlayalım.

Sonuçta ben Motor sahibi olmadığım için Motorcunun derdinden anlayamam. Ama bu dertleri, öneriler, merhemler ile anlatabilecek görüşleri yazın, biz de burada seslendirelim.

Size Almanya'daki ADAC'ın ne olduğunu ve yapısını incelemenizi tavsiye ederim.

Adsız dedi ki...

florino aracım var 4 gün arayla 3 hız cezası yedim normal arabalar uçuyor bize gelince ceza böyle adalet olurmu bu adalet değil kepazelik bir an önce çözüm bulunması lazım bu resmen biz florino kullanıcılarına eziyet artı satarken izahat vermeyen firmalarada lanet olsun eğer bana yeterli izahatı verselerdi almazdım sinirlerim laçka oldu yazıklar olsun.....

Adsız dedi ki...

Şaştım Kaldım!!!
Çanakkale Merkezden, İzmir yoluna çıkarken Kİpa hizasına yaklaşırken; üstte Kameralar var tamda Trafiğin karşısında. Mayıs ayında seyahat dönüşü izmire gelirken Kameralara girmişim. Ceza resimle birlkite arkadan şirkete geldi. Tam tamına 270 TL. Süratim 70 Km/saat. Araç Clio. Telefon ettim Çanakkale Trafiğe; telefonda karşıma çıkan memur: ''İtirazın varsa Mahkemeye ver, banane. Sanki umrumda'' dedi.
Var mı böyle bir şey. Bu kadar para, bu kadar acımasız bir durum var mı? Önünde arkasında ışık olmayan, Yaya geçidi olmayan, Bölünmüş çift şeritli bir yolda, etrafı demirlenmiş bir yolda 70 km için kesilen Cezayı KINIYORUM.

*Kimsenin o yolda ceza yememesi dileğiyle

Dressy

İzleyiciler